Big Shopping Centers, Big CEE

Nakon preuzimanja Delta City-ja: Big CEE najavio ulaganja u Nikšiću

Podijeli

Međunarodna kompanija BIG CEE, koja je odnedavno vlasnik Delta City-a pokazala je riješenost da investira u Nikšić, jedan je od zaključaka danas održanog sastanka između predstavnika te kompanije i čelnika Opštine Nikšić.

Predsjednik Opštine Nikšić, Marko Kovačević zajedno sa predsjednikom Skupštine opštine Nemanjom Vukovićem i ostalim saradnicima, kako je saopšteno, upriličio je sastanak sa Levom Vajsom, generalnim direktorom kompanije BIG CEE, i Milovanom Novakovićem, direktorom kompanije Colliers International.

“Lev i Novaković su zahvalili rukovodstvu Opštine na prijemu i prilici da u direktnom, otvorenom razgovoru sagledaju perpektive razvoja poslovanja u našem gradu. Istaknuta je i riješenost renomirane međunarodne kompanije BIG, koja je odnedavno vlasnik Delta City-ja u Podgorici, da investira u Nikšić, što bi bio novi korak ka ostvarenju njihove, već deklarisane, strategije da nastave sa razvojem kompanije širom Balkanskog regiona”, kazali su iz Opštine Nikšić.

Konstantatovano je da je Opština Nikšić otvorena za investitore, kao i da je rukovodstvo Opštine spremno na svaki oblik saradnje koji će donijeti jasne benefite našim građanima.

Sastanku su prisustvovali Ivana Šljukić, sekretarka Skupštine opštine, Marko Perućica, rukovodilac Službe za saradnju, poslove predsjednika i informisanje, Radosav Urošević, direktor Direkcije za imovinu, Ana Vukotić, direktorica Agencije za planiranje i projektovanje i Mirjana Nikolić, prostorni planer.