hotel

Mona postaje hotelski lanac

Podijeli

Svečanim događajem koji je održan na Zlatiboru povodom rebrendiranja hotela Mona plaza Zlatibor, nakon što je u renoviranje hotela investirano više od milion eura, obilježen je ulazak u novu eru poslovanja u kojoj Mona plaza brend postaje hotelski lanac.

Na skupu je rečeno da Mona plaza predstavlja hotelski lanac u Srbiji koji ima 74 odsto popunjenosti kapaciteta u svakom trenutku.

Tokom 17 godina poslovanja hotel na Zlatiboru bilježi kontinuirani rast pa je tako u prošloj godini sa ostvarenih skoro 70.000 noćenja posjećenost hotela bila veća za 25 odsto u odnosu na prethodnu godinu.

Danas je hotel, kako je rečeno, preuzeo nove standarde, sistem poslovanja i vizuelni identitet Mona plaza brenda.

“Imamo dugu istoriju na Zlatiboru i stekli smo neraskidivu vezu sa ovim mjestom ljudima i prirodom. Hotel je prevazilazio očekivanja tržišta i veoma brzo postao lider i po finansijskim rezultatima, posjećenosti, ali i vrijednostima koje je gradio”, rekao je Ivan Vitorović, generalni direktor Mona hotel menadžment grupe, piše beogradski Danas.

On je rekao da “sada kao domaći brend koji ima porodične preduzetničke korijene Mona ulazi u novu eru poslovanja kada se postaje lanac hotela koji želi da postane vidljiv investitorima i koji žele da kroz franšizu ili ugovor o menadžmentu sa Monom poboljša svoje performanse”.