VOLI otvorio drugi market u Nikšiću

Podijeli

U centru Nikšića, u zgradi preko puta Opštine, na oko hiljadu metara kvadratnih površine, kompanija Voli otvorila je drugi objekat u Nikšiću, a potrošačima je danas i danas obezbijedila deset odsto popusta na sve artikle.

U novootvorenom objektu trenutno je uposleno 30 radnika koji već rade u „Voli“-ju dok će za desetak dana sa obukom krenuti 20 novih radnika koji će biti uposleni u jednom da dva nikšićka objekta.

Predsjednik Opštine Veselin Grbović je kazao da je „Voli“kompanija sa najvećim brojem zaposlenih, ali i ukupnim godišnjim prihodom u Crnoj Gori,

„Ovaj dio grada nije imao neki ovakav objekat i oo je nešto što je falilo Nikšiću. Ovdje je zaposlen određeni broj Nikšićana što govori da treba imati kvalitetnu saradnju sa jednom ovakvom firmom koja će sigurno, po svemu što radi, preći granice Crne Gore“, poručio je Grbović, prenose Vijesti.

Dragan Bokan je Nikšićanima čestitao Dan Opštine uz želju da se grad iz godine u godinu sve više razvija.

„Ovo je objekat sa najvišim standardima ne samo u Nikšiću i u Crnoj Gori, nego i šire i ovo je objekat koji će dati jedan ‘šmek’ Nikšiću i odrediti pravac na koji način trebaju i ostali objekti da budu“, kazao je Bokan.

Prema riječima Olivere Šuškavčević, direktorice makretinga pomenute kompanije, uspješnost hipermarketa koji se nalazi na ulasku u grad i sugestija potrošača da otvore još jedan objekat u centru grada, dovela je do otvaranja novog objekta premijum kategorije.

„Ponudom ćemo zadovoljiti i najzahtjevnije potrošače, artiklimakoji spadaju u najluksuzniju kategoriju, ali i da budemo dostupni potrošačima koji će više voditi računa o cijeni, pasmo zadržali politiku niskih cijena“, kazala je Šuškavčević.