Crossing Travel: Crna Gora među top destinacijama za 2019.

Podijeli

Ljeto je na izmaku, a “Crossing Travel”, konsultantska kompanija iz Londona koja savjetuje klijente gdje da putuju, već predlaže destinacije za ljeto 2019. U iscrpnom istraživanju te kompanije našla se i Crna Gora.

Evo liste:

Mjanmar

Mjanmar, poznato još i kao Zlatno ostrvo, postaje novo i još „neiskvareno“ turističko mjesto. Pejzaži su veoma atraktivni, jer se ostrvo proteže od Indijskog okeana pa sve do visokih Himalaja. Cio taj prostor je ispunjen spomenicima i hramovima i ima bogate različite kulture. Sa otvaranjem novog hotela „Rosewood Yangon“ stvara se nova luksuzna oaza za putnike koje žele da steknu i ovo iskustvo, piše Forbs.

Kolumbija

Ovo je mjesto u kome možete videti sniježne grebene Sijere Nevade dok ležite na ležaljci na nekoj plaži. Turisti mogu da noće u hotelu koji je na Amazonu i da posmatraju delfine.

Seul, Južna Koreja

Ova destinacija ima super miks tradicionalne egzotike i modernog koncepta. Ima dosta planina koje možete da istražite, hramova u kojima možete da odsjednete i kuhinja i moda su im fantastični. Luksuzni hoteli koje preporučujemo su „The Shilla“ i „Four Seasons“.

Ruanda

U “Volcanoes” nacionalnom parku možete vidjeti retke zlatne majmune i ogromne gorile kroz šume bambusa. Ovakvo iskustvo vrijedi svakog dinara, s obzirom na to da nije baš jeftino platiti ulazak u “vulkansku zonu“.

Crna Gora

Crna Gora, iako nije dostigla takvu popularnost kao Hrvatska, polako se bliži top listi. Sa podjednako zapanjujućim pejzažima i bogatom istorijom, jedno je od mjesta koja se moraju vidjeti na svijetu.

Aman Sveti Stefan je dio te istorije, utvrđenje iz 15. vijeka pretvorilo se u zapanjujuće ekskluzivno luksuzno mjesto.

Sveti Stefan je jedinstven zbog toga što je svaka soba, svaka vila individualno i specifično dizajnirana.

Takođe, novootvoreni Regent Montenegro idealan je kao prostor za sastanke ili proslave u malim ili velikim grupama.

RTCG