IDEA častila radnike neradnim Božićem

Podijeli

IDEA prodavnice neće raditi na Božić. Više od 1.500 zaposlenih u objektima širom Crne Gore, koji proslavljaju Božić, ovaj praznik će provesti u krugu svoje porodice i prijatelja. Potrošačima će biti na usluzi IDEA prodavnice u Plavu i Ulcinju, koje će raditi po ustaljenom radnom vremenu.

Ovom odlukom kompanija IDEA teži stvaranju podsticajnog radnog okruženja. Direktorica marketinga u kompaniji IDEA Jelena Doderović kazala je da je ova odluka podstaknuta željom da zaposleni praznike provedu sa najdražima, naveli su iz kompanije Mercator CG, koja gazduje ovim trgovačkim lancem.

“Praznici su vrijeme koje posvećujemo sebi, svojoj porodici i prijateljima. Zato smo odlučili da naši zaposleni Božić provedu u krugu porodice. Na taj način želimo da im se zahvalimo na izuzetnom trudu i zalaganju, kojim svakodnevno daju značajan doprinos uspješnom poslovanju naše kompanije. Zahvaljujemo se potrošačima na razumijevanju i pozivamo ih da božićnu kupovinu obave u danima prije praznika. Svojim zaposlenima, potrošačima i svim građanima želimo srećne praznike, sa puno IDEAlnih trenutaka”, saopštila je Doderović.

U duhu prazničnog darivanja, IDEA je za svoje potrošače pripremila i specijalnu ponudu, shodno njihovim potrebama. Korisnike Super Kartice, pored redovnog sakupljanja bodova, popusta na određene proizvode i trostrukih bodova u subotu 3. januara, nagrađujemo i dodatnim, trostrukim bodovima u ponedjeljak, 6. januara.

Takođe u ponedeljak, superkartičari imaju mogućnost da iskoriste super kupon 10 odsto popusta na cjelokupnu kupovinu, a u srijedu ili četvrtak, 25 odsto popusta na proizvod po izboru, koje mogu pronaći u redovnom IDEA katalogu.