Rekordni rezultati: Bosanska Hifa u CG za godinu prihodovala 22 miliona eura, otvara 5 novih objekata

Podijeli

Privatni naftni distributer Hifa – Oil CG ostvarila je najbolji poslovni rezultat u 2021. godini sa rastom od 26% u odnosu na prethodnu godinu, što je ujedno i najbolji rezultat od njenog osnivanja, saopšteno je iz kompanije.

“Sa ukupnim prihodom od 22.000.000 eura i investicijama od 1.500.000 eura u prošloj godini kompanija se pozicionirala kao najznačajniji privatni distributer naftnih derivata u Crnoj Gori. Rast i razvoj u 2021.godini pratio je i povećanje broja zaposlenih za 39%, te kompanija trenutno zapošljava 39 uposlenika sa tendencijom rasta”, navodi se u saopštenju.

Iz uprave Hifa – Oil grupacije najavljuju da je 2022. godina označena kao godina rapidnog širenja kompanije.

Planirano je otvaranje 5 novih maloprodajnih objekata širom Crne Gore.

“Uskoro će biti otvoreno i skladište Euro – Metala i Euro – Roala koje će biti u sastavu Hifa – Oil CG, kao i sektor distribucije TNG-a”, dodali su

Cilj im je, kako navode, da stvore kompaniju koja će funkcionisati po principima na kojima je nastala Hifa – Oil grupacija u Bosni i Hercegovini, “a taj model počiva prije svega na profesionalnom i partnerskom odnosu prema kupcima i krajnjim potrošačima, kao i društvenoj i ekološkoj odgovornosti”.