Balkan business forum Beograd

Tačka preokreta: NOVI principi liderstva – NOVE strategije za budućnost

Podijeli

Balkan Business Forum je regionalno značajna poslovna konferencija koja godinama unazad okuplja, podržava i njeguje zajednicu lidera.

Ovogodišnji forum će se održati 26. maja 2022. godine u Kombank Dvorani u Beogradu, a medijski partner konferencije je i portal Investitor.

Balkan Business Forum je međunarodni događaj prepoznatljiv po aktuelnim i inovativnim temama kroz koje nas vode svjetski poznati predavači. Ovaj događaj posvećen je poslovnom i ličnom razvoju lidera i rukovodioca na svim pozicijama. Proteklih godina posjećivan je od strane eksperata, CEO, lidera, direktora i top menadžmenta iz najuglednijih firma u regionu.

Ove godine, kada se svijet mijenja brže nego ikada, forum će pružiti svjež pogled na poslovanje i liderstvo. Ovogodišnja tema jeste – DESIGNING the future LEADERSHIP – a nju će predstavljati svjetski poznati stručnjaci David Gram & Jitske Kramer, koji će svoje višegodišnje iskustvo pretočiti u predavanja gostima Foruma.

David Gram je ekspert za inovacije, senior direktor inovacija u LEGO Ventures i osnivač kompanije Diplomatic Rebels. Kao globalni lider u multinacionalnoj kompaniji, mentor velikog broja svjetskih kompanija i član upravnog odbora nekoliko međunarodnih organizacija, David nam donosi nov i jedinstven set vještina i alata za lidere i vlasnike biznisa. Ove godine na radionici OD KORPORATIVNOG GIGANTA DO AGILNOG EKOSISTEMA, David će podijeliti svoje široko znanje i iskustvo kako bi nam pomogao u stvaranju angažovanijih timova i uspješnijih organizacija.

Jitske Kramer je korporativna antropološkinja, CEO kompanije Human Dimensions, koosnivačica Akademije za organizacionu kulturu, autorka nagrađivanih knjiga i dobitnica „Trainer of the year“ nagrade 2013. godine. Kao priznati svjetski stručnjak sa impresivnim iskustvom održavanja preko 400 CEO radionica, svojim pričama povešće nas nadaleko putovanje u ljude, organizacije i rješenja svakodnevnih organizacionih problema i međuljudskih konflikta. Kroz svoj inspirativni masterclass: ORGANIZACIONE LEKCIJE iz ANTROPOLOGIJE, Jitske će obrađivati teme odlučivanja, komunikacije, liderstva i organizacionih kultura i promjena.

Gosti Balkan Biznis Foruma će moći da dobiju odgovore na svoje goruće probleme i nedoumice direktno od vodećih stručnjaka sa kojima će razmjenjivati poslovno iskustvo. Poslovnim liderima je Balkan Business Forum već nekoliko godina ključno mjesto za uspješno prognoziranje narednih trendova i preokreta u poslovanju.

Detalji o BBForumu 2022, učesnicima, VIP sesijama, prijavi za učešće su dostupni na sajtu Foruma.