office, work, posao, kancelarija

Agilcon širi poslovanje i na Crnu Goru: U najavi značajni projekti

Podijeli

Kompanija Agilcon, najveći regionalni partner kompanije Salesforce, nakon više od decenije uspješnog poslovanja na području Slovenije i Hrvatske nedavnog otvaranja kancelarije u Beogradu širi svoje poslovanje u region.

Na svečanosti predstavljanja kompanije u Podgorici, Agilcon je najavio velike planove za budućnost. Agilcon je već niz godina najvećii regionalni implementator rješenja kompanije Salesforce, koji je, prema Gartneru, broj 1 CRM platforma na svijetu za rješenja u oblasti korisničke podrške, prodaje i marketinga.

Na svečanosti su prisustvovali brojni uvaženi predstavnici poslovne zajednice iz regiona, a kompanija je predstavila svoja rješenja i planove.

“Kompanija Agilcon posvećena je otkrivanju novih načina za komunikaciju sa onima koji su vam najvažniji, a to su vaši klijenti i zaposleni. RM i HRM rješenja koja implementira naša kompanija pomogla su brojnim kompanijama, velikim i malim, da transformisu svoje poslovanje i unaprijede način na koji rade i komuniciraju. Širenje na trište Crne Gore za nas je veliki iskorak na vazno triste, puno potencijala i prilika. Radujemo se novim zanimljivim projektima i još boljoj saradnji s postojecim klijentima”, rekla je Katarina Vladić, direktorka kompanije Agilcon za Srbiju i Crnu Goru.

Korišćenje CRM i HR alata ove vrste direktno pomaže zadovoljstvu korisnika i poslovnim rezultatima kompanija. O važnosti digitalizacije kao i o razlozima za implementaciju Salesforce-a i Gecko-a pričali su i Senad Kulenović i Irena Domjanović, suvlasnici Agilcona.

“Digitalizacija je dio ukupne transformacije kompanija. U okolini koja se toliko radikalno mijenja, poslovna transformacija postaje realnost i nužnost za sve kompanije, a odabir kvalitetne tehnologije koja će pomoći u toj transformaciji velika je i važna odluka.” izjavio je Kulenović, managing Partner Agilcona Hrvatska.

HR aplikacija Gecko već je nekoliko godina prisutna na tržištu kod velikih regionalnih kompanija sa sjedištem u Ljubljani i Zagrebu, kazala je Irena Domjanović, Managing Partner Agilcona Hrvatska.

“Vjerujem da će i crnogorske kompanije prepoznati prednosti koje Gecko nudi modernim kompanijama, prije svega 360 stepenski pogled na zaposlene i automatizaciju svih HR procesa, od zapošljavanja do ocjene učinka”, dodala je.

Agilcon unutar Salesforce partnerske zajednice ima najviši status zbog broja sertifikovanih stručnjaka za brojna Salesforce rješenja, preko 150 uspješno realizovanih projekata kao i zbog odličnih ocjena klijenata na službenim Salesforce stranicama.

Iskustvo Agilcon stručnjaka, kao i broj sertifikata garantuju visok kvalitet izvođenja projekata sa fokusom na poslovne ciljeve klijenata, u skladu sa kojim im se predlažu rješenja i savjeti kako da postanu produktivniji i uspješniji.

Tim Agilconovih stručnjaka uvijek je na raspolaganju klijentima i pruža savjetodavnu uslugu i nakon
implementacije usluge.