Bizit konferencija 2022

Još samo 4 nedjelje do početka BIZIT-a

Podijeli

BIZIT, deseti po redu će biti održan 8. i 9. novembra u Hotelu Jugoslavija!

Ponosni partner konferencije je portal Investitor.me.

Svim učesnicima, BIZIT će omogućiti pregled tehnoloških proizvoda i rješenja namijenjenih digitalizaciji i automatizaciji poslovnih procesa. Ukupno 20 sati programa, tridesetak parezenatacija i panel diskusija i preko 50 govornika učiniće da jubilarni BIZIT bude najbolja verzija do sada. Najznačajnije svjetske i domaće kompanije su već prijavile svoje učestvovanje u programu BIZIT-a.

Poslovni softver i rješenja, računarska infrastruktura i Cloud, nezaobilazna bezbjednost, 5G, e-servisi i e-usluge biće okosnica biznis priča na BIZIT-u. Vještačka inteligencija, kao „šlag na torti“ začiniće sve priče, jer već smo vidjeli, da AI ima sposobnost da se svuda pojavi. Osim tehnoloških inovacija, za uspjeh je potrebno sagledati poslovni sistem kao cjelinu, u kome najslabija tačka određuje snagu čitavog sistema. U tome će nam pomoći brojni gostujući predavači, stručnjaci iz oblasti ekomonije, komunikacija i prodaje. Program BIZIT-a je upravo zaokružena cjelina koja vodi priču od planiranja do upotrebe poslovnih rješenja u širokom spektru privrednih grana.

U bogatom programu BIZIT-a, zasluženo mjesto je pronašla tema e-zdravlje. Tehnologija je već sada u stanju da suštinski promijeni način na koji funkcioniše sektor zdravlja, ali svjedoci smo da se promjene baš u tom sektoru možda i najsporije dešavaju. Razlog tome može biti novac, ali u našem slučaju kao da to i nije pravi razlog, već neke druge „obične“ stvari su veći kamen spoticanja i usporavanja inovacija u zdravstvu. Budućnost tehnologije su neuronauka i biotehnologije. Pričajmo o tome na vrijeme, ne dozvolimo da nas vrijeme pregazi.

Posebno korisna tema ovogodišnjeg BIZIT-a će biti priča o projektovanju i izboru poslovnih rješenja. Dizajnirana za vodeće menadžere, direktore razvoja i finansijske stručnjake omogućiće uvid u sve elemente procesa implementacije rješenja i rasvijetliće mračne rupe gdje se obično skrivaju neplanirani troškovi i neočekivani problemi. Prijavite se za učestvovanje na BIZIT-u jer to je dobro za vaš biznis i Vaš lični razvoj.

Sve detalje o uslovima učestvovanja i prijave pogledajte na sajtu BIZIT-a, ili nam pišite na adresu [email protected]

Zahvaljujemo se kolegama koji su se vać prijavili.

Vidimo se za tačno četiri nedjelje na BIZIT-u!