Hotel Rozeta Kopaonik (Vizuelizacija: XZZI Studio)
Hotel Rozeta Kopaonik (Vizuelizacija: XZZI Studio)

Rozeta: Ovako će izgledati novi hotel na Kopaoniku na stazi Sunčana dolina

Podijeli

Matis Group i Zetagradnja grade apart-hotel na najpopularnijem skijalištu u Srbiji sa 342 apartmana, 10 lokala i 381 garažnim mjestom.

Kopaonik će uskoro postati bogatiji za još jedan hotel… sa lokacijom koja odgovara skijašima. Naime, na ski stazi Sunčana dolina gradi se apart-hotel sa bogatom paletom sadržaja poput zatvorenih bazena, spa centra i igraonice za djecu.

Projekat arhitekture potpisuje kraljevački biro INA Projekt, projekat enterijerskog uređenja izradio je sve agilniji XZZI Studio iz Beograda, dok je posao izvođača radova poveren beogradskoj kompaniji Akbolat Construction.

Poluatrijumski objekat

Apart-hotel Rozeta Resort & Residence na Kopaoniku je pet-friendly objekat poluatrijumskog nepravilnog oblika ćiriličnog slova „P“, osmišljen u vidu četiri spojene lamele spratnosti 2Po+3Su+Pr+2S+3Pk, sa bruto površinom prizemlja od 3.232 kvadratna metra.

Hotel će raspolagati sa 342 apartmana, 10 lokala i 381 garažnim mjestom, dok buduće goste očekuje raznovrsna paleta sadržaja – od zatvorenih bazena i modernog spa centra do ski-staze koja je direktno povezana sa skijašnicom.

Objekat je pozicioniran tik uz glavnu saobraćajnicu i posjeduje direktan izlazak na ski stazu Sunčana dolina, a u neposrednoj blizini se nalazi i ski staza Malo jezero.

Hotel Rozeta Kopaonik (Vizuelizacija: XZZI Studio)
Lokacija hotela Rozeta

Rozeta će u svojoj unutrašnjosti imati i teretanu, igraonicu za djecu, kao i modularnu konferencijsku salu sa maksimalnih 230 m².

Objekat je smješten na nadmorskoj visini od 1.744 metra, a na svojih 11 etaža (5 podzemnih, 6 nadzemnih) ponudiće tri različita tipa kompletno opremljenih luksuznih apartmana, sa pogledom na zadivljujuću panoramu u centru Kopaonika.

Pored bazena i luksuznog spa centra od 1.667 m², Rozeta će, prema najavama, u svojoj unutrašnjosti imati i teretanu opremljenu modernim spravama za sveobuhvatan trening, igraonicu za djecu, kao i modularnu konferencijsku salu sa maksimalnih 230 m².

Otvaranje 2026. godine

Izgradnja kompleksa Rozeta Resort & Residence je otpočela, a svoja vrata otvoriće 2026. godine.

Pogledajte galeriju:

Promo