Beluga Votka vodka, Nikši, Noblewood

Noblewood grupacija slavi prvu godišnjicu od početka proizvodnje

Podijeli

U prvoj godini poslovanja kompanije Noblewood u Crnoj Gori, proizvedeno je preko 3,2 miliona boca Beluga votke i lansirana prva kolekcija Beluga Adriatic Botanicals proizvedena u našoj zemlji.

Kompanija Noblewood, koja proizvodi globalno poznatu Beluga votku, proslavila je prvu godišnjicu poslovanja u našoj zemlji. Ovim povodom, Noblewood se osvrće na period za sobom, ističući značajne poslovne uspjehe, kontinuirani rast i planove za budućnost.

“Iza nas je sjajna godina, koja je bez sumnje donijela svoje izazove, ali je svakako bila i izuzetno veliko i značajno iskustvo. Suočavanje sa ovim izazovima omogućilo nam je da rastemo i razvijamo se kao kompanija, te da još više osnažimo našu posvećenost kvalitetu i inovacijama. Ovo iskustvo nas je dodatno motivisalo da nastavimo sa radom i izgradnjom bolje budućnosti za sve naše zaposlene, partnere i potrošače,” istakao je Oleg Medoev, izvršni direktor Noblewood grupacije.

Dostupni u gotovo 100 zemalja, Beluga proizvodi na policama su vodećih maloprodajnih lanaca poput Kauflanda, Metroa, Auchana i Edeke, zajedno sa inostranim maloprodajnim lancima alkoholnih pića kao što su Total Vine u SAD-u i Dan Murphy’s u Australiji. Prisutnost ovog obima odražava nepokolebljivu predanost brenda da dopre do entuzijasta širom svijeta, osiguravajući pristupačnost i kvalitet gdje god da se pojavi.

Samo u protekloj godini, u okviru brenda Beluga votke proizvedeno je preko 3,2 miliona boca, što potvrđuje rastuću popularnost i potražnju Beluge među potrošačima širom svijeta. Uz to, Beluga Adriatic Botanicals, najnovija kolekcija Beluga votke obogaćena botaničkim sastojcima, predstavlja prvu liniju proizvoda koju je kompanija Noblewood lansirala iz Crne Gore u svijet.

Zapošljavajući više od 200 ljudi u Nikšiću i Tivtu, Noblewood pruža podršku lokalnoj zajednici kroz razne edukativne programe i inicijative. Odgovorno poslovanje u zajednicama u kojima djeluje beskompromisni su prioritet Noblewood kompanije. “U Crnoj Gori smo pronašli dom koji nastojimo da očuvamo. Saradnja sa zajednicom u kojoj poslujemo bila je od ključnog značaja da samouvjereno koračamo ka uspjesima i jako smo zadovoljni što smo na tom putu naišli na kvalitetne ljude koji svojim radom svakodnevno potvrđuju da smo donijeli dobru odluku kada smo došli u ovu prelijepu zemlju. Uvjereni smo da je budućnost svijetla i radujemo se nastavku ekspanzije širom svijeta i jačanju naše pozicije na globalnom tržištu”, zaključuje Medoev.

Gledajući naprijed, Noblewood otkriva uzbudljive planove i lansiranje novih Beluga proizvoda iz Crne Gore. Očekuje se da će do kraja ove godine biti predstavljene dvije luksuzne kolaboracije, uključujući Beluga Epicure Seriju II u saradnji sa renomiranim francuskim brendom, luksuznim proizvođačem stakla Lalique. Nadalje, do kraja 2024. i u prvoj polovini 2025. godine, Noblewood grupacija će predstaviti tri nova brenda – premium džin i rum, kao i gorki liker, čime će dodatno obogatiti asortiman svojih proizvoda.

Beluga vodka votka, kavijar
Ilustraciju ustupio: Noblewood
Izvor:PROMO sadržaj