Ljetopis Stars dovodi hotel Melia u Crnu Goru

Podijeli

Informacija da jedan od najvećih španskih hotelskih grupa, Meliá Hotels Resorts, otvara prvi hotel u Crnoj Gori, i to u Petrovcu obradovala je sve turističke radnike. Prije svega jer taj brend privlači prije svega visokoplatežne goste željne vrhunske usluge i odmora.

Kako saznaje portal Investitor, hotel sa 4+ zvjezdice biće otvoren u velikom objektu usred Petrovca, čiji je vlasnik kompanija Ljetopis Stars, podgoričkog biznismena Bora Mijovića. Ta kompanija je poslije dugih pregovora uspjela da ugovori posao.

Mijović je i vlasnik kompanije Ljetopis Automotive, zvaničnog uvoznika automobila Mercedes.

Iz kompanije je portalu Investitor potvrđena informacija, uz napomenu da je Ljetopis Stars i investitor i vlasnik hotela, te da je posebnim ugovorom menadžment prepušten kompaniji Meliá Hotels Resorts.

“Ugovor je već potpisan i uveliko radimo po standardima kompanije Meliá Hotels Resorts”, kazali su nam iz Ljetopis Stars-a.

Iako će hotel biti kategorisan sa 4+ zvjezdice, faktički će njegova usluga biti na nivou cijelih pet. Pet zvjezdica ne može dobiti jer za sada neće raditi svih 365 dana u godini.

Hotel Meliá Budva imaće 114 soba, bazene, sunčališta, dječje klubove, više kuhinja ali i posebnu ugostiteljsku uslugu „The Level“, kompanijski brend koji podrazumijeva superior sobe i niz ekskluzivnih sadržaja za goste koji traže vrhunski nivo usuge.

U kompanjskom saopštenju dostavljenom portalu Investitor, navodi se da je Grupa odlučila da dođe u Crnu Goru jer je ta destinacija jedna od najbrže rastućih u svjetskom turizmu.

Više detalja čitajte u posebnoj vijesti Investitora:

Španska Melia otvara hotel u Petrovcu