Besplatni online treninzi za agente za nekretnine

Podijeli

Aktuelna pandemija korona virusa nas i dalje primorava da ostanemo u svojim domovima i da kretanje van kuće svedemo samo na nužni minimum. Stručnjaci savjetuju da vrijeme u izolaciji iskoristimo za usavršavanje i rad na sebi, a sa tim su saglasni i u kompaniji RE/MAX Montenegro.

„Zbog toga smo odlučili da treninge iz oblasti digitalnog marketinga, komunikacije i biznis strategija koje pohađaju naši agenti, učinimo dostupnim za sve one koji razmišljaju o karijeri u sektoru nekretnina, našim kolegama iz sektora ali i svima koji su željni usavršavanja. Smatramo da je edukacija važna za sve i u svakom momentu razvoja karijere, a ovaj period kućne izolacije je pogodan za usavršavanje i sticanje novih vještina.“ – poručuje izvršni direktor RE/MAX Montenegro, Mladen Grgić.

Treninzi se održavaju dva puta sedmično, ponedjeljkom u 15h i srijedom u 14h, a predavači su inostrani treneri i renomirani stručnjaci iz oblasti nekretnina,koji organizuju redovne obuke za sve RE/MAX agente u Evropi. Neke od tema koje će biti pokrivene u narednim treninzima su upotreba društvenih mreža u doba pandemije, virtuelna komunikacija sa klijentima, kreiranje kvalitetnog video materijala, itd.

„RE/MAX je na globalnom nivou izuzetno posvećen kontinuiranoj edukaciji i obukama agenata, pa smo tako sve obuke premjestili na online platformu od momenta kada je trenutna zdravstvena kriza donijela promjene u načinu poslovanja kako kod nas tako i svuda svijetu. Postarali smo se da svaki naš radni dan u izolaciji počinje sa webinarom. Treninzi su inače dostupni samo zaposlenima u RE/MAX-u, ali se nadamo da ćemo na ovaj način pomoći svim zainteresovanima da unaprijede svoje vještine i znanja i kasnije ih upotrebe u svom poslu.“ – ističu iz kompanije.

OVDJE se možete prijaviti na treninge.

RE/MAX Montenegro je osnovan od strane RE/MAX Malta i posluje na teritoriji cijele Crne Gore, sa agencijama u Podgorici, Budvi i Tivtu. Treninzi su organizovani uz podršku RE/MAX Europe čije je sjedište u Beču.