Danilo Orlandić

Bivši direktor Aerodroma: Ovo je bio jedan od najtežih dana…

Podijeli

Doskorašnji direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić kazao je da je dan kada je obustavljen avio-saobraćaj (prošle godine, usljed pandemije) bio jedan od najtežih.

“Godinu i po dana smo neprestano pokušavali da saniramo posljedice najveće krize u aviosaobraćaju, koliko je to u našoj moći i da osiguramo značajna finansijska sredstva za funkcionisanje ovog preduzeća u narednom periodu. U tome smo i uspjeli”, naveo je Orlandić u Facebook objavi, ističući da je ponosan.

Rukovođenje ovom kompanijom, kako je dodao, pamtiće po mogućnosti da sa svojim saradnicima ostvari “najbolje rezultate u istoriji ovog preduzeća”.

“U posljednje četri godine opslužili smo milione putnika, uveli preko 30 novih avio linija i skoro duplirali profit preduzeća. Ipak, dan kada je obustavljen avio saobraćaj svakako je jedan od najtežih”, naveo je Orlandić, ilustrujući svoju objavu člancima iz medija.

“Čast je bila biti na čelu jednog od najvažnijih preduzeća naše zemlje, a iskrenu zahvalnost na saradnji i podršci dugujem svim zaposlenima bez kojih bi dobri potezi ostali na nivou ideja, a novoj direktorici Ani Lončarević i njenom timu želim sve najbolje”, naveo je Orlandić.

On je zaključio da iskrenu zahvalnost na saradnji i podršci duguje svim zaposlenima bez kojih bi dobri potezi ostali na nivou ideja.

“A novoj direktorici Ani Lončarević i njenom timu želim sve najbolje”, zaključio je Orlandić u objavi.

Rukovođenje Aerodromima Crne Gore pamtiću po mogućnosti da sa svojim saradnicima ostvarimo najbolje rezultate u istoriji…

Posted by Danilo Orlandic on Saturday, April 10, 2021