I Crna Gora ima informacioni centar za kriptovalute

Podijeli

Kriptovalute su posljednjih godina posebno privukle pažnju ne samo investitora, već i “laičke javnosti”, a posebno u prošloj godini, zahvaljujući bumu najpoznatije kriptovalute – bitcoina.

Mnoštvo je stranih sajtova i portala na kojima možete pratiti najvažnije vijesti o ovom sektoru, a od skoro postoji i domaće mjesto sa svim tim informacijama – portal Becrypt.me.

“Krenuli smo vođeni činjenicom da sve zemlje u okruženju imaju slične portale i da nema potrebe da i Crna Gora kaska. Nadamo se da ćemo uskoro okupiti domaću ‘kripto-zajednicu’, i to ne samo ljude koji se interesuju za trgovanje valutama, nego i one koji se interesuju za tehnologiju, kriptografiju i slično”, rekli su portalu Investitor kreatori ovog projekta.

Na portalu možete naći mnošto zanimljivih i aktuelnih informacija iz svijeta kriptovaluta, njihove cijene a možete i bezbjedno da razmijenite eure u neku od njih.

Autori portala napominju da, ukoliko želite da trgujete kriptovalutama dobro se informišite prije ulaganja, napravite sopstvene analize i donesite odluke.

Na portalu BeCrypt se nalaze kao affilate programi kriptomjenjačnice Changlelly i CEX. BeCrypt portal, kako se ističe, koristi samo marketing program navedenih mjenjačnica, nije njihov kreator, vlasnik ili na bilo koji način povezan sa njima, kao ni odgovoran za njihov sadržaj.