Sezonski poslovi u Crnoj Gori: Plate od 300 do 800 eura

Podijeli

Planom zapošljavanja sezonske radne snage u Crnoj Gori, predviđeno je angažovanje više od 10.000 osoba sa evidencije nezaposlenih.

Za sezonski rad poslodavci nude zarade od 300 do 800 eura, saopšteno je iz ZZZCG.


Zavod za zapošljavanje Crne Gore ovih dana posreduje u izboru sezonske radne snage i za potrebe poslodavaca Karisma Adriatic i Budvanska rivijera.

Budvanska rivijera, posredstvom Zavoda, oglasila je 600 slobodnih radnih mjesta. Riječ je o radnim pozicijama u hotelima Slovenska plaža, Aleksandar, Palas i Mogren.

Poslodavac Allure palazzi – Karisma Adriatic iskazao je potrebu za velikim brojem sezonskih radnika, u hotelima u Kotoru i Baru, prenosi Seebiz..

“Poslodavac nudi korektne uslove rada. Zarada se kreće između 300 i 800 eura, u zavisnosti od vrste posla. Obezbijeđen je smještaj i dva obroka u toku smjene”, saopšteno je iz ZZZCG.

U hotelu Allure Palazzi Kotor slobodne su sledeće radne pozicije: mngr domaćinstva, recepcioneri, bellboy, sobarice, higijeničarke, radnici u vešeraju, konobari, barmeni, kuvari, pomoćni kuvari, pomoćni radnik u kuhinji, poslastičar, radnici u tehničkoj (tehničar, električar, baštovan), nabavka, magacioner i računovođa.

Hotelu Ruža vjetrova Bar potrebni su: kuvari, pomoćni kuvari, pomoćni radnici u kuhinji, konobari, serviri, šankeri, sobarice, higijeničarke, radnice u vešeraju, magacioner i recepcioner.