Addiko bank: Nova ponuda za penzionere

Podijeli

Addiko banka AD Podgorica ponudila je penzionerima nove kredite u iznosu do 25 hiljada eura sa značajno nižom kamatnom stopom i besplatnom polisom osiguranja, saopšteno je iz te kompanije.

“Kamatna stopa za kredit do 25.000 eura sada je atraktivnih 8,99 odsto, uz rok otplate do 9 godina. U slučajevima u kojima je to potrebno, Banka obezbjeđuje besplatnu polisu osiguranja za korisnike kredita, dok za ostale korisnike kredita polisa osiguranja nije uslov za odobrenje”, navodi se u saopštenju.

Kredit se odobrava svim penzionerima Fonda PIO Crne Gore koji primaju penziju preko Addiko banke ili preusmjeravaju primanja na račun u Addiko banci, uz uslov da se otplata poslednjeg anuiteta mora završiti do 75. godine starosti, objašnjavaju iz banke i dodaju da se, prema novim uslovima odobravanja, gotovinski kredit za penzionere može podići i bez zdravstvenog kartona za iznos kredita do 7.000 eura.

Kredit se može koristiti kako za tekuću potrošnju tako i za refinasiranje kredita u nekoj drugoj banci.

“Kreditima za penzionere u novom modelu omogućavamo da uz povoljnije uslove, ojačaju trenutne finansijske mogućnosti ili refinansiraju postojeće obaveze uz niže mjesečne rate, kao i da čuvaju članove porodice od eventualne obaveze vraćanja kredita u slučaju neželjenog kritičnog događaja”, izjavio je Miloš Miketić, direktor Sektora prodaje proizvoda na malo.

Više informacija zainteresovani mogu dobiti u svakoj od ekspozitura banke, pozivom Kontakt centra na broj 19990 ili putem Addiko asistenta na web sajtu banke.