Netflix, television, streamin, tv, entertainment

Dolazi kraj dijeljenju Netflix lozinki: Evo pod kojim uslovima možete dati svoj nalog prijateljima i porodici

Podijeli

Dionice kompanije Netflix porasle su više od 14% nakon završetka trgovanja u utorak, jer je kompanija objavila bolje od očekivanih rezultata.

Netflix, dostupan i u Crnoj Gori, takođe je prijavio povećanje od 2,41 miliona neto globalnih pretplatnika, što je više nego udvostručeno od broja oglasa koje je kompanija planirala prije kvartala. Čitaj više

Osim toga, Netflix će sljedeće godine početi da suzbija dijeljenje lozinki, odlučivši da dopustiti ljudima koji su posuđivali tuđe račune da kreiraju svoje.

Kompanija će takođe omogućiti ljudima koji dijele svoje račune da kreiraju podračune koje bi plaćali prijateljima ili porodici. Tako bi dobili dozvolu da “regularno” dijele njihove račune.

Većina Netflixovog rasta pretplatnika tokom kvartala dolazi iz azijsko-pacifičkog regiona, koji čini 1,43 miliona korisnika. Američko-kanadski region imao je najmanji rast od svih Netflixovih regiona, sa 100.000 pretplatnika.

“I dalje ne rastemo onoliko brzo koliko bismo željeli”, rekao je Spenser Neuman, glavni finansijski direktor Netflixa. „Gradimo zamah, zadovoljni smo našim napretkom, ali znamo da imamo još mnogo posla.”

Foto: Tumisu from Pixabay